Documents confidentiality - paper and locker

Innovative Professional Services Romania Logo

In cadrul acestui site nu folosim Cookie-uri sau alte metode de a colecta datele celor ce ne acceseaza site-ul.

Lege aplicabila: Site-ul va fi administrat in conformitate cu legea romana. Orice neințelege intervenita intre proprietarul site-ului și “orice alta parte vizata”, în legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului, urmează sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instanțelor competente din Cluj-Napoca.

Datele personale: Pentru a accesa site-ul web www.ips-ro.ro, nu este nevoie sa ne furnizati datele personale. In masura in care doriti sa ne trimiteti un mesaj, va putem solicita anumite date de identificare sau date personale (nume, adresa de e-mail, etc) si acestea:
* se refera la toate informațiile care pot fi utilizate pentru a va identifica personal sau pentru a va contacta online sau offline.
* sunt colectate numai cu consimțamantul dvs., de exemplu, daca le oferiti in mod deliberat prin intermediul formularului de contact de pe site.
* vor fi strict confidentiale si ne angajam sa le folosim strict pentru comunicarea cu dvs, fara a le furniza unor terte parti.
* se vor pastra strict cat comunicarea dintre noi va fi activa, ulterior urmand a fi sterse.

Atragem atentia utilizatorului siteului www.ips-ro.ro ca acesta poate contine link-uri catre siteuri  a caror politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor, cu caracter personal, sa fie diferita de cea a IPS-Ro. Accesarea linkurilor se face pe raspunderea vizitatorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Respectam dispozițiile Legii nr. 677/2001 si Regulamentul (UE) 679/2016, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise doar catre:  Parchet, Poliție, instantele de judecata sau a altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitarii acestora și in limitele prevazute de lege.

Reclamatii: Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea site-ului nostru, ne va fi comunicata  fie: telefonic la numarul  +40742,412,440 (Orange, tarif normal) sau prin email la adresa contact@ips-ro.ro
Nemulțumirea dumneavoastra va fi înregistrata și veti primi un raspuns  in scris, pe adresa de email menționata cu ocazia aducerii la cunoștința noastra a nemulțumirii  avute, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare. Cel in cauza  ia la cunostinta de posibilele efectele ale mediatizarii acestor nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media sau in orice alta modalitate), sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine, adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. 

In cadrul firmei a fost numit un Responsabil cu Protectia Datelor (DPO) pe care il puteti contacta cu privire la orice aspect privind prelucrarea datelor cu caracter personal, folosind urmatoarele date de contact: nume (Barbu Nicolae), email (contact@ips-ro.ro) sau telefon (0742.412.440).

Plangeri:  Aveti dreptul sa depuneti o plangere, la autoritatea de supraveghere, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania; telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro. Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment Autoritatea de Supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice sesizare pe cale amiabila.

Timpul de raspuns la reclamatii/plangeri. Vom raspunde, tuturor cererilor legitime, intr-un termen de maxim 15 zile calendaristice. Ocazional poate dura si mai mult, daca cerintele sunt unele foarte complexe, situatie ce va fi notificata in prealabil.

Close Menu
Translate »